logo-mobilelogo

Lær os at kende

Læs om vores erfaringer, vores ambitioner og vores værdier.

At være et vikarbureau handler for Transmedica om mennesker.

Det handler om de læger og sygeplejersker, som får nye karrieremuligheder via os. Om de kolleger, som de møder på deres nye arbejdsplads. Om de patienter, som får pleje og behandling takket være vores læger. Og om vores medarbejdere, som er optaget af at give tryghed og yde professionel service under ansættelsen.

Vi er stiftet i 1990, så i mere end 30 år har vi matchet dygtige læger og sygeplejersker med ledige stillinger på sygehuse over hele Skandinavien. Vi skræddersyr ansættelserne, så de passer til den enkeltes behov, ønsker og drømme. Derfor kan et vikariat via os vare fra få uger til flere år, og for os er det afgørende at give plads til både faglighed, frihed og familie.

Mange af vores medarbejdere har selv en sundhedsfaglig baggrund og har derfor stor indsigt i hverdagen, vilkår og muligheder på et sygehus. Den ekspertise og erfaring betyder, at vi ved, hvad der skaber en god ansættelse – for alle parter.

Det er også derfor, at vi er et af de vikarbureauer, der leverer flest konsulenttimer til sundhedsvæsenet i Danmark, Norge og Sverige – og det er vores ambition også at være det i fremtiden.

Der er et stort behov for læger rundt omkring på sygehuse og klinikker, og vi er glade for, at vi kan tilbyde den fleksibilitet og frihed, der kan fastholde og tiltrække læger til det offentlige sundhedsvæsen. Særligt er vi stolte af, at mange pensionerede læger vender tilbage til arbejdsmarkedet takket være os.

Fordi det handler om mennesker, er vi i høj grad drevet af værdier som ordentlighed, tillid og engagement. Vi ønsker at have en tæt relation til de læger og sygeplejersker, som vi hjælper til et nyt job, ligesom vi naturligvis er en professionel samarbejdspartner for aktørerne i sundhedsvæsenet.