logo-mobilelogo

Anbefalinger

Vi er stolte af de mange gode anmeldelser, vi får fra læger og sygeplejersker, der arbejder som konsulent via Transmedica. Læs nogle af dem her.

“As a Danish doctor, my experience with Transmedica was transformative. They matched me with a position that not only valued my skills but also supported my professional growth. It's more than a job, it's a career advancement.”

Anne-Sofie Bertelsen, Orthopaedic surgeon
highlighted testimonial

“Min erfaring med Transmedica har været, at de er top professionelle til at skræddersy alt det, der skal til for at gøre en ansættelse langt væk hjemmefra attraktiv lige fra 1. samtale til man afslutter sin stilling og er inde og aflevere nøgler i Transmedica til en lille afslutningssamtale. En god veninde anbefalede at jeg valgte Transmedica, som hun havde fine erfaringer med fra Sverige. Jeg valgte en ansættelse i provinsen (i psykiatrien), hvor jeg skulle pendle i weekenden og kunne være hjemme hos min ægtefælle.”

Vibeke Speciallæge i psykiatrien

“Jeg har været ansat ved Transmedica de sidste ca. halvandet år, og har i praksis arbejdet på den samme psykiatriske afdeling i hele perioden. Jeg har været godt tilfreds med ansættelsesprocessen, hvor der er blevet lyttet til mine ønsker i forhold til interesseområde, arbejdstid m.m. Transmedicas størrelse har gjort det muligt at præsentere flere jobtilbud. Under ansættelsen har det fungeret godt med lønudbetalingen og i fald jeg har haft spørgsmål har jeg fået hurtige og brugbare svar fra Transmedicas side.”

Jens Martin Hansen Speciallæge i psykiatri

"“Under 10 år har jag, till min fulla belåtenhet, arbetat för Transmedica. Man inte bara ständigt aktualiserar arbetserbjudanden i hela landet, utan ligger också i topp betr. lönesättningen. Och, det bästa av allt: man är synnerligen snabba med löneutbetalningen, nämligen inom en vecka! Där har man upplevt annat, hos andra bemanningsbolag! Transmedica har kompetent personal och man känner sig mycket väl omhänertagen.”

Eja Klaass Specialist inom allmänmedicin

“De sidste 11 år har jeg arbejdet som lægevikar for mange af de vikarbureauer, der arrangerer vikariater i Norge og Sverige og de sidste år også i Danmark. Jeg har i en periode haft eget enmandsfirma, men fandt det for besværligt, de sidste år har jeg arbejdet som ansat. De senere år har jeg udelukkende arbejdet for Transmedica A/S. Transmedica har ydet en god service, bedre end jeg har oplevet i andre vikarbureauer.”

Harry Rud Pedersen Specialist i almen medicin

“Jag har anlitats av Transmedica sedan november 2009 som psykiater och jag har inga planer att avbryta detta. Under den tid som jag har haft med Transmedica att gjöra så har det aldrig varit några problem rörande löneutbetalningar. Dom kommer till den tid som dom skall.”

Stefan Wallander Speciallæge i psykiatri

“Jeg har i flere år, on and off, arbejdet for Transmedica. Først i Tromsø og nu i Frederikshavn. Jeg kan ikke udtale mig om Transmedica ud fra en sammenligning med andre vikarbureauer. Jeg har ikke valgt Transmedica frem for et andet bureau, det var tilfældigt at jeg kom i kontakt med Transmedica men jeg kunne i dag ikke drømme om, at arbejde for andre vikarbureauer. Hvorfor ikke? Fordi jeg føler mig hjemme hos Transmedica. Når jeg en sjælden gang kommer til Transmedicas kontor på Vesterbrogade så føler jeg, at jeg er på besøg hos venner.”

Fatuma Ali Speciallæge i psykiatri

“I have worked for Transmedica for almost a year now and am very pleased with their work. All the way from the first discussions, via the introduction process to the client, and through the continuation has worked really well. They are always pleasant to deal with if anything should arise and takes care of the complete set up to allow you to focus on your work. I can clearly recommend Transmedica to Physicians who would like to work in a another country or try a new setting.”

Magnus Sjögren MD, PhD, Associate Professor, Psychiatrist

“"At rejse er at leve" (Citat: HC Andersen). Igennem de sidste 8 år har min kollega Hanne Dalgård Mårtensen og jeg rejst til forskellige intensivafdelinger i Norge i kortere vikariater. Dette har vi opnået igennem vores samarbejde med Transmedica.”

Anne Kappel Intensivsygeplejerske
banner-dream-job
banner-dream-job
banner-dream-job
dream job

Indret dit arbejdsliv, så det passer til dit liv

Bliv en del af Transmedica og lad os hjælpe med at finde det helt til dig