logo-mobilelogo

Hvorfor vælge Transmedica?

Siden 1990 har Transmedica matchet læger og sygeplejersker med ledige stillinger på tværs af Skandinavien, og vi tør godt kalde os selv eksperter i rekruttering til sundhedsvæsenet. Hvis du er et sted i din karriere, hvor du har lyst til nye udfordringer, nye rammer eller nye oplevelser, står vi klar til at hjælpe – nemt, personligt og trygt.

Transmedica er vejen til en skræddersyet ansættelse med masser af fordele og med plads til både faglighed, frihed og familie.

hvorfor transmedica

Gode vilkår

Gode vilkår

Rettigheder og konkurrencedygtig løn

Som konsulent via Transmedica kan du være sikker på at få en attraktiv løn. Vi mener nemlig, at det er en selvfølge at værdsætte kompetencer, erfaring og dit bidrag til sundhedsvæsenet. Samtidig sikrer vi, at du har de samme rettigheder som dine fastansatte kolleger. Det betyder bl.a. løn under sygdom.

Bolig

Bolig

Hjælp til indkvartering og flytning

Hvis din vikaransættelse er langt væk hjemmefra, skal du og din eventuelle familie naturligvis have et sted at bo. Hvis du har behov for det, hjælper vi med at finde en passende bolig, som kan danne rammen om din nye hverdag. Boligen er møbleret, og indskud og husleje betalt. Og selve flytningen og rejsen til dit nye hjem? Det hjælper vores onboarding-medarbejder også med, hvis det er nødvendigt.

Regler

Regler

Styr på autorisation, forsikring og skat

Der er mange ting, der skal være styr på i forbindelse med at være ansat som konsulent i et vikariat – især hvis det er i udlandet. Men alt det skal du ikke tænke på, for vi hjælper med at ansøge om autorisation og anden formalia, ligesom vi sørger for forsikring og hjælper og vejleder ved spørgsmål om skatteforhold. Læs her om fordelene og særlige vilkår ved at arbejde på tværs af grænser

Tryghed

Tryghed

Service, sikkerhed og mere end 30 års erfaring

Vi ved, at tryghed i hele processen er noget af det vigtigste for vores konsulenter. Den tryghed får du takket være vores mange år i branchen, vores store kendskab til sundhedsvæsenet, og den personlige service, vi altid gør os umage med at yde. Hos Transmedica er vi drevet af ordentlighed og engagement, som du vil møde i dialogen med os.

Kompetenceprogram

Kompetenceprogram

Udvikling af din faglighed

Vi er det eneste vikarbureau, der tilbyder et særligt program for kompetenceudvikling. Det betyder, at du for et bestemt beløb hvert år kan deltage i kongresser m.m. Det kan styrke din faglighed og bidrage positivt til udviklingen af din karriere. Optjening i kompetenceprogrammet opnås blot ved, at du går på arbejde.

Gode vilkår

Fast kontakt

Personlig hjælp døgnet rundt

Hos Transmedica får du en fast kontaktperson tilknyttet, og I vil løbende have samtaler om både din personlige og faglige trivsel. Opstår der undervejs i din ansættelse spørgsmål eller uventede situationer, så står kontaktpersonen naturligvis klar til at hjælpe.